De Koopvaardij /

Prachtig wonen in het centrum van Tilburg, aan de Piushaven

Het project - Koopvaardij

Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushavengebied wordt het hoogwaardige appartementencomplex De Koopvaardij gerealiseerd. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied op een toplocatie aan het water. Dit unieke complex verbindt de binnenstad met het havengebied!

De appartementen in De Koopvaardij hebben een  fantastisch uitzicht, zijn ruim. licht en luxe. Ze zijn individueel in te delen en bijzonder van opbouw. Woningen waarin geleefd mag worden, met gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Of je nu stoer, uitgesproken of ingetogen wilt wonen: je krijgt alle opties om er jouw huis van te maken. Prijzen vanaf € 489.000,-.

De Piushaven

De Piushaven, een voormalig industrieel havengebied, wordt steeds verder ontwikkeld tot een levendig woongebied dat aansluit op het stadscentrum van Tilburg. De Piushaven heeft veel te bieden qua activiteiten en evenementen op en rondom het water.

Het centrum

Het centrum van Tilburg is volop in ontwikkeling. Verschillende winkelgebieden staan met elkaar in verbinding. Overdekte winkelcentra wisselen af met spannende slenterstraatjes vol boetiekjes en bredere winkelstraten. Het centrum van Tilburg laat meteen de veelzijdigheid zien. Verschillende musea, winkels, horeca, filmhuizen, poppodia en parken zorgen voor een unieke samensmelting van het verleden, heden en toekomst.

Startbouw

Gepland december 2018

Oplevering

medio 2020

Informatie over
De Koopvaardij

Laat uw gegevens achter,
dan nemen wij zo spoedig
mogelijk contact met u op.

013 - 523 26 00

De Koopvaardij in vogelvlucht

De Koopvaardij aan het populaire Piushavengebied biedt mooie ruim opgezette appartementen. Naast een prachtige nieuwe woning, bezitten alle bewoners een eigen parkeerplaats en buitenberging. Daarbij is de openbare binnentuin een fijne plek om te ontspannen.

Alle type woningen
Het project - Koopvaardij

Meer informatie over De Koopvaardij?

Onze makelaars vertellen u graag persoonlijk meer over dit aantrekkelijke project.

013 - 523 26 00

 
De Koopvaardij / Koopvaardijstraat Tilburg Nieuwbouw woningen